U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Valkenswaard

Accountant Valkenswaard

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Valkenswaard. Voor een overzicht van accountants in de provincie Noord-Brabant, ga naar accountant Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

1

KALB Accountants

Den Dries 5, 5552 CL Valkenswaard (Noord-Brabant)
Tel: 040-2014517, Fax: 040-2014551, KvK: 17088702
UW BEDRIJF IN TOPCONDITIE


Wie in topconditie is, presteert beter. Op het sportveld én bij het ondernemen. Kalb Accountants & Adviseurs helpt u om uw onderneming topfit te houden. Onze accountants en adviseurs zijn thuis in alle takken van sport. Een uitstekend getrainde ploeg met spierballen en uithoudingsvermogen: De perfecte sparringpartner voor ondernemers.

ACTIVITEITEN

Accountants
Onze registeraccountants (RA) en accountant-administratieconsulenten (AA) werken gezamenlijk aan samenstellings- beoordelings- en controleopdrachten. Ook administratieve organisatie, administratieve automatisering, fusies en overnames behoren tot de werkzaamheden, veelal in nauw overleg met de belastingadviseurs.

Salarisadviseurs
Onze salarisadviseurs maken uiteraard salarisstroken, aangiften loonheffing en ziek- en hersteldmeldingen. Maar we zijn ook adviseur: we stellen arbeidsovereenkomsten op, maken pro-forma salaris(kosten)berekeningen en adviseren u bij allerlei personeelsproblematiek zoals ontslagaanvragen. Ook begeleiden wij u adequaat en kundig bij boekenonderzoeken van UWV en fiscus, waarbij wij desgewenst vooraf een quickscan (risico-analyse) verzorgen van uw salarisadministratie.

Administrateurs
Invoeren van financiële administraties per maand, kwartaal of per jaar: snel, vakkundig en persoonlijk. Tevens verzorging van uw aangiften omzetbelasting.

Belastingadviseurs
Onze belastingadviseurs adviseren en begeleiden bij bedrijfsopvolging, reorganisaties, herstructureringen, overnames, fusies en grensoverschrijdende activiteiten. Ook verzorgen zij financiële planning, tax- en successieplanning en voeren zij fiscale procedures.

Overname-adviseurs
Wij treden op als adviseur bij overnames en fusies. Wij kunnen hierbij optreden als belangenbehartiger van de koper, maar uiteraard ook als adviseur van de verkopende partij. Onderdeel van onze werkzaamheden kan zijn de waardebepaling van uw onderneming, het begeleiden van de onderhandelingen, het uitvoeren van due dilligence-onderzoeken en het onderzoeken en optimaliseren van de fiscale consequenties van koop en verkoop.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › KALB Accountants

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy