U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Uden

Accountant Uden

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Uden. Voor een overzicht van accountants in de provincie Noord-Brabant, ga naar accountant Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

1

OOvB adviseurs en accountants Uden

Sportlaan 1, 5404 NM Uden (Noord-Brabant)
Tel: 0413-820429, Fax: -, KvK: -
Het zakelijk succes van OOvB adviseurs en accountants gaat terug tot bijna
50 jaar geleden. De jarenlange ervaring en de gebundelde kennis van accountants, fiscalisten, juristen en bedrijfseconomische adviseurs heeft geleid tot een solide reputatie bij vele klanten uit het MKB, vrije beroepsgroepen, ‘non profit’ organisaties en agrarische ondernemers. Al deze klanten vertrouwen op onze betrokkenheid en deskundigheid. Op administratief, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch vlak. Daarvoor zetten zich meer dan 100 deskundige professionals in. Dag in dag uit.
Met onze vijf vestigingen in Cuijk, Wijchen, Wanroij, Nistelrode en Boekel zijn wij diepgeworteld in de regio en weten we wat onze klanten beweegt. Op zakelijk vlak én privé wanneer dat aan de orde is. Deze betrokkenheid wordt gewaardeerd.

Heeft u interesse in een nadere kennismaking met de adviseurs en accountants van OOvB? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website www.oovb.nl. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking met één van onze vennoten. Wij staan graag voor u klaar.
Accountancy, Fiscaal advies, Juridisch advies, Bedrijfseconomisch advies,
Personeel & Organisatie, Begeleiding van startende ondernemers, Subsidies, Bedrijfsfinancieringen
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Buiten de genoemde openingstijden zijn we bereikbaar op afspraak.

Sociale media:
Afbeelding › OOvB adviseurs en accountants Uden

Van Duijnhoven Accountants

Losplaats 16-d, 5401 AT Uden (Noord-Brabant)
Tel: 0413-750835, Fax: -, KvK: -
Welkom bij Van Duijnhoven Accountants


Van Duijnhoven Accountants staat voor een persoonlijke benadering en is stevig geworteld in de regio Uden-Landerd. Het is een lokaal en kleinschalig kantoor, met een vertrouwd Brabants karakter. Voor onze kleinschaligheid hebben we bewust gekozen; wij willen al onze klanten persoonlijk kennen en weten wat hen bezighoudt, zodat we kunnen meedenken over het reilen en zeilen van hun onderneming. Wanneer u besluit om klant te worden zullen we dan ook altijd een ronde maken op uw bedrijf. Buiten de cijfers om willen we namelijk graag weten wat u doet, wat u als ondernemer drijft en waar u naar toe wilt; daar willen wij ons steentje aan bijdragen. Onze kracht ligt in het midden- en kleinbedrijf, maar ook als u groter wordt groeien we graag met u mee.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Duijnhoven Accountants

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy