U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Breda

Accountant Breda

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Breda. Voor een overzicht van accountants in de provincie Noord-Brabant, ga naar accountant Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

1

Administratiekantoor PTFS

Minervum 7065B, 4817 ZK Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-5816681, Fax: n/a, KvK: 20143275
Wilt u uw administratie uitbesteden? Kies voor een tijdsbesparing en weet
zeker dat uw financiële administratie in juiste handen is bij PTFS. Een goed georganiseerde financiële administratie biedt houvast en geeft inzicht. Deze kennis en inzichten benutten we graag om u te helpen met ondernemen. Zo dragen wij bij aan het succes van uw bedrijf en heeft u meer tijd om u te richten op het ondernemerschap.

PTFS zorgt dat uw administratieve zaken op orde zijn en blijven. Met de online oplossing Twinfield maken we uw boekhouding altijd en overal inzichtelijk. We doen uw aangiftes, stellen rapportages op en zorgen dat u geen onnodige kosten maakt.

PTFS is een administratiekantoor in Breda en verzorgt uw financiële administratie, boekhouding, jaarrekening, deponeringsstukken, belastingaangifte, loonaangifte, vennootschapbelasting, salarisverwerking, managementrapportages, analyses en meer. Financiële dienstverlening in Brabant.
Boekhouding, Jaarrekening, BTW-aangifte, VPB-aangifte, Financiële
rapportages, Financiële administratie
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Administratiekantoor PTFS

RICHTING

Verlengde Poolseweg 34-46, 4818 CL Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-5230103, Fax: -, KvK: 20168000
"RICHTING maakt een financieel directeur voor het MKB betaalbaar"


RICHTING ondersteunt MKB bedrijven bij het nemen van de juiste (financiële) beslissingen, waardoor de onderneming succesvoller wordt.

Een toegewijd parttime financieel directeur die werk uit handen neemt. U richt zich op het ondernemen. Wij doen de rest!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › RICHTING

Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor

Terheijdenstraat 1, 4811 AW Breda (Noord-Brabant)
Tel: 0765205533, Fax: 0765205544, KvK: 20080549
We verzorgen alle voorkomende administratieve en adviserende werkzaamheden
voor cliënten uit het midden- en kleinbedrijf, w.o. begrepen administratievoering, loonadministratie, aangiften btw, loonheffing, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Ook begeleiding van cliënten die zelf boekhouden behoort tot onze taken.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor

Ooms & Parnters Accountants en Belastingadviseurs

Seeligsingel 6, 4811 CN Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-5640009, Fax: 076-5203950, KvK: 20105971
Ooms & Partners Accountants en Belastingadviseurs is sinds de
oprichting in 1999 uitgegroeid tot een organisatie waarin vrijwel alle disciplines vertegenwoordigd zijn voor de ondernemer van vandaag en morgen. Wij hebben zo onze eigen visie op de vraag, wat u van uw accountant en adviseur mag verwachten. Binnen onze organisatie is het een vanzelfsprekendheid dat u kunt rekenen op een hechte vertrouwensrelatie, persoonlijke betrokkenheid en gedegen vakkennis. Onze werkwijze wordt voorts gekenmerkt door een verdergaande taakopvatting. In onze visie streven wij ernaar om als adviseur naast de ondernemer te staan. Dat betekent dat we dezelfde taal spreken en in een no-nonsense sfeer doelgericht werken aan concrete oplossingen. Opdrachtgevers zijn ondernemingen uit vrijwel alle branches alsmede particulieren, zowel in Nederland als daarbuiten.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit accountancy, (internationaal) belastingadvies, administratieve dienstverlening, personeel en organisatie, financiële planning, begeleiding startende ondernemers, estate planning, divorce estate planning en begeleiding bij emigratie.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ooms & Parnters Accountants en Belastingadviseurs

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy