U bent nu hier: Home » Zeeland

Accountant Zeeland

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Zeeland. Voor een overzicht van accountants per plaats in de provincie Zeeland, ga naar accountants Zeeland. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

Couteaux Business Valuation & fiscale begeleiding bedrijfsopvolging
1

Matthijsse & Matthijsse Accountants & Adviseurs

Badhuisstraat 28, 4381 LS Vlissingen (Zeeland)
Tel: 0118-416961, Fax: -, KvK: -
Wij zijn een accountants- en advieskantoor waarbij 10 professionals werken
aan het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van alle voorkomende belastingaangiften. Verder adviseren wij particulieren en bedrijven (van een zzp'er tot het middelgrootbedrijf met meer dan 50 medewerkers)op het gebied van financiele planning, vermogensplanning en estateplanning.
Samenstellen van jaarrekeningen, Administratieve ondersteuning, Fiscale
advisering, Verzorgen van fiscale aangiften, Financiele planning, VVE Beheer
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Onze lunchpauze duurt van 12.30 tot 13.00

Sociale media:
Afbeelding › Matthijsse & Matthijsse Accountants & Adviseurs

Administratiekantoor Cijfermeester

Grevelingen 15, 4535 JC Terneuzen (Zeeland)
Tel: 0115690469, Fax: -, KvK: 56915128
Boekhouding,Administratieve dienstverlening, complete boekhouding, fiscaal
advies,aangifte Omzetbelasting, aangifte Loonbelasting, aangifte Vennootschapsbelasting, jaarrekening met deponering Kamer van Koophandel,financieel advies! Kwaliteit voor een betaalbare prijs met keurmerk!!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Administratiekantoor Cijfermeester

OK-Service

Oostburgseweg 1, 4527 PK Aardenburg (Zeeland)
Tel: 0617376453, Fax: -, KvK: 22035741
Administratieve & personele ondersteuning en coaching


OK-Service kan u alle administratie uit handen nemen maar u ook leren dit geheel of gedeeltelijk zelf te doen, daarnaast kunnen wij voor personeel zorgen dat ter plaatse werkzaamheden voor u doet dan wel de werving & selectie procedure voor onze rekening nemen
OK-Service werkt met abonnmenten zodat u precies weet wat er voor uw bedrijf gedaan wordt tegen welke prijs, daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om op uurbasis werkzaamheden te laten verrichten
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › OK-Service

Online Accountants MKB Middelburg

Stadhuisplein 10C, 4382 LG Vlissingen (Zeeland)
Tel: 0118-850989, Fax: -, KvK: 50783998
Wij zijn jouw virtuele accountantskantoor, je financieel adviseur online,
met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt, maar met wie je ook regelmatig persoonlijk zaken bespreekt. We hanteren een vaste maandprijs en automatiseren je boekhouding online, waardoor die minder tijd kost en 24/7 inzichtelijk is. Zo besparen wij, ondernemer en accountant samen, tijd en kosten, waardoor jij ruimte voor jezelf creëert.

Meerwerk overleggen we vooraf met je, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Die transparantie vinden we heel belangrijk. Net als communicatie, dus telefoon- en e-mailverkeer zijn in de vaste prijs inbegrepen. Als ondernemer bepaal je zelf hoe ver je met ons in zee gaat: je kunt je hele administratie aan ons uitbesteden of alleen het deel dat jij nodig vindt. Altijd kijken we mee met je bedrijfsprocessen en hoe die efficiënter kunnen, want dat vinden wij een belangrijke taak van een accountant. Daarnaast zijn we er voor alle vormen van accountantscontrole voor het MKB. Slim online, transparant, efficiënt, in jouw voordeel: online accountancy is de nieuwe stijl. Ook jouw stijl?
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Online Accountants MKB Middelburg

Eppings & Marcusse Accountants en Belastingadviseurs

Park Veldzigt 2, 4336 DX Middelburg (Zeeland)
Tel: 0118-612761, Fax: 0118-624640, KvK: 20164532
Onze klantenkring bestaat uit een breed segment van particulieren tot aan
grotere ondernemingen met bijvoorbeeld vestigingen in het buitenland. Elke klant is bij ons waardevol, omdat wij ervan overtuigd zijn dat elke klant een ambassadeur kan zijn voor ons bedrijf.
De diensten die wij aanbieden zijn accountancy, fiscale advisering en personeels- en salarisadministratie.

Accountancy
Wij voeren financiële administraties, stellen jaarrekeningen samen en controleren jaarrekeningen en subsidies voor het MKB en gesubsidieerde instellingen. Ondernemers helpen we met hun businessplan en we begeleiden hen bij de aanvraag van een passende financiering. Tussentijdse rapporten, prognoses en liquiditeitsoverzichten helpen onze klanten meer inzicht te krijgen in hun financiële positie. Wij begeleiden onze klanten bij de aan- en verkoop van hun onderneming door middel van waardebepalingen en due diligence onderzoeken.

Fiscale advisering
Wij verzorgen aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting, maar ook dividendbelasting en loonheffing. Onze fiscale adviezen richten zich op het bereiken en instandhouden van een optimale fiscale- en juridische structuur. Niemand wil tenslotte meer belasting betalen dan waar de fiscus recht op heeft. Verder zijn wij actief in de begeleiding van bedrijfsoverdrachten binnen familieverband en begeleiding bij aan- en verkoop van bedrijven of bedrijfsonderdelen. Met behulp van financiële planning geven wij onze klanten inzicht in hun toekomstige inkomsten en uitgaven inclusief de financiële gevolgen van vermogensoverdracht als gevolg van schenking of overlijden.

Personeels- en salarisadministratie
Wij verzorgen salarisadministraties voor ondernemers en instellingen. Naast salarisberekeningen en aangiften loonheffing helpen wij met de correcte toepassing van CAO’s of overeengekomen arbeidsvoorwaarden. Voor de salarisadministratie maken wij gebruik van de expertise van ADP.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Eppings & Marcusse Accountants en Belastingadviseurs

1
Couteaux Business Valuation & fiscale begeleiding bedrijfsopvolgingOnline casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy