U bent nu hier: Home » Overijssel » Kampen

Accountant Kampen

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Kampen. Voor een overzicht van accountants in de provincie Overijssel, ga naar accountant Overijssel. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

1

VBO accountancy B.V.

Carlsonstraat 3, 8263 CA Kampen (Overijssel)
Tel: 038-3333688, Fax: 038-3336357, KvK: 30198096
VBO accountancy B.V. begeleidt bedrijven in het MKB. Dat gebeurt met
diensten op het gebied van (salaris)administratie, belasting, online boekhouding, debiteurenbeheer en jaarrekeningen. Daarnaast bieden we advies en ondersteuning bij onder meer de start van een bedrijf, strategie en ontwikkeling, fusie en overname, investering en financiering en bedrijfsvoering.
Behalve voor cliënten in het midden- en kleinbedrijf is VBO Accountancy er voor particulieren, stichtingen en verenigingen. Kortom: VBO Accountancy staat voor u klaar met eerlijk en vakkundig advies.

Missie
Een correcte administratie biedt inzicht in uw bedrijf of organisatie. Wij van VBO Accountancy verzorgen die administratie voor u. Daarbij vinden wij persoonlijk contact van groot belang. U krijgt een vaste contactpersoon die volledig op de hoogte is van de ontwikkelingen, knelpunten en kansen van uw bedrijf. Want geen ondernemer of bedrijf is hetzelfde. Bovendien heeft elke organisatie te maken met eigen ambities, wensen en omstandigheden. Onze adviseurs spelen daar graag op in met oplossingen op maat.
Advies geven wij van VBO Accountancy niet alleen wanneer er specifiek naar wordt gevraagd. Onze cliënten kunnen continu op ons rekenen. Op basis van de boekhouding en andere signalen geven we doorlopend advies.

En wanneer behoefte bestaat aan extra expertise, brengen wij u in contact met onze partners, zoals pensioenadviseurs, assurantietussenpersonen, advocaten en notarissen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › VBO accountancy B.V.

Tamek GROEP Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Berklaan 2, 8262 BK Kampen (Overijssel)
Tel: 0383315422, Fax: 0383324559, KvK: -
Tamek GROEP Accountants en Belastingadviseurs B.V. levert diensten van hoog
niveau op accountancy en fiscaal-juridisch gebied voor het midden- en kleinbedrijf. Ons dienstenpakket bestaat uit onder andere accountancy, financiële planning, salarisservice, personeel en recht, overnamebegeleiding en salarisadministratie.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Tamek GROEP Accountants en Belastingadviseurs B.V.

ACMO Accountants + Accountants

Europa-allee 10, 8265 VB Kampen (Overijssel)
Tel: 038-333 333 3, Fax: 038-333 333 1, KvK: 08182359
ACMO is er voor u! Wij zijn accountants en belastingadviseurs die meedenken
met uw bedrijf of organisatie. Wij willen betrokken zijn bij u -de ondernemer- en u adviseren en helpen bij al uw vragen op financieel en fiscaal gebied.

Wij helpen u graag.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › ACMO Accountants + Accountants

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy