U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Zaandam

Accountant Zaandam

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Zaandam. Voor een overzicht van accountants in de provincie Noord-Holland, ga naar accountant Noord-Holland. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

1

Van Noort Gassler & Co. Zaandam B.V.

Ronde Tocht 24, 1507 CC Zaandam (Noord-Holland)
Tel: 075-6539999, Fax: 075-6539990, KvK: 34166487
Van Noort Gassler & Co is een accountants- en adviesorganisatie
bestaande uit zes kleinschalige vestigingen. Vanuit onze vestiging in Zaandam bedienen wij het midden- en kleinbedrijf waaronder ook zelfstandigen zonder personeel, stichtingen en particulieren in de Zaanse regio.

Onze grote kracht is het persoonlijke contact. We zijn klein genoeg om het overzichtelijk en persoonlijk te houden en groot genoeg om een breed dienstenpakket aan te kunnen bieden. Korte lijnen, snel schakelen en een brede kijk op het vakgebied, dat kenmerkt onze organisatie. De individuele wensen en verwachtingen van onze cliƫnten staan bij ons centraal!

Wij zijn aangesloten bij JPA International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties. Door deze aansluiting kunnen wij u ook grensoverschrijdend van dienst zijn.

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Noort Gassler & Co. Zaandam B.V.

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy