U bent nu hier: Home » Groningen » Groningen

Accountant Groningen

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Groningen. Voor een overzicht van accountants in de provincie Groningen, ga naar accountant Groningen. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

1

Waack Accountants & Organisatieadviseurs

Voor 't Voormalig Klein Poortje 1-3, 9721 CL Groningen (Groningen)
Tel: 050-3111717, Fax: -, KvK: 51404133
Waack Accountants is gericht op het MKB en overheid not-for profit. Wij
bieden naast de traditionele accountantsproducten, zoals de accountants- en beoordelingsverklaring ook EDP-audit en specifiek overeengekomen werkzaamheden. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij het uitvoeren van de "control" functie en het uitvoeren van een "pre-audit".

Waack beschikt over fiscalisten en belastingadviseurs die er op gericht zijn om u geld te besparen zodat u niet meer belasting betaalt dan noodzakelijk. Onze fiscalisten en belastingadviseurs zijn creatief en gaan altijd op zoek naar een optimaal fiscaal advies zodat uw belastingbesparing zo hoog mogelijk is.

Waack Organisatieadviseurs kan uw organisatie op veel gebieden ondersteunen. Op financieel vlak met o.a. het opstellen van uw jaarrekening, inrichting van processen, ondersteuning met uw business plan, het uitvoeren van een cash flow optimalisatiescan, het doorrekenen van investeringsbeslissingen en ondersteuning als financieel sparring partner.

Ook hebben wij gespecialiseerde adviseurs die uw organisatie kunnen ondersteunen met de implementatie en ontwikkeling van managementsystemen zoals ISO 9001, ISO 14001, MVO, ISO26000, MVO prestatieladder, OHSAS 18001, VCA, VCU, VCO, NEN 4000 BHV, NEN 3140 en conformity of production. Daarnaast kunnen wij u begeleiden door de externe certificering en tevens ondersteunen met een interne audit of nulmeting.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Waack Accountants & Organisatieadviseurs

Ron Niemeijer Accountancy & Bedrijfsadvies

Kruisstraat 17, 9468 CL Groningen (Groningen)
Tel: 0592-271059, Fax: 084-8672569, KvK: 51614383
Ron Niemeijer Accountancy en Bedrijfsadvies: een betrokken
accountantskantoor voor Midden- en Kleinbedrijf en zelfstandige professionals.
Dit accountantskantoor is vooral actief in de regio Groningen en Drenthe, maar met de huidige online mogelijkheden ook een waardevolle partner in elke andere regio.
Zoals u natuurlijk verwacht staat kwaliteit bij dit kantoor voorop. En wat u niet overal kunt verwachten maar wellicht wel zoekt, is een actieve, persoonlijke en advies gerichte benadering. Ron Niemeijer Accountancy en Bedrijfsadvies onderscheidt zich hierin van menig ander accountantskantoor en staat open voor uw ideeën, speelt hier op in en biedt oplossingen op maat voor al uw financiële vraagstukken.
Ron Niemeijer Accountancy en Bedrijfsadvies staat ook voor helder en duidelijk werken. Dit begint al bij de betaalbare tarieven die gehanteerd worden. Op basis van uw wensen spreken we een vaste jaarprijs af, waarbij u precies weet welke diensten bij de prijs zijn inbegrepen. Een transparante manier van werken, zodat u weet waar u aan toe bent. Kijk voor een overzicht van de diensten onder MKB of ZZP.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ron Niemeijer Accountancy & Bedrijfsadvies

Mijn Accountant

Leonard Springerlaan 7, 9727 KB Groningen (Groningen)
Tel: 050-8200255, Fax: 050-8200254, KvK: 001164891
Mijn Accountant is een verfrissend en innovatief accountantskantoor
gevestigd in Groningen en bediend vanuit daar de Noordelijke markt. Naast de accountancydiensten en detachering ligt de nadruk op advisering rondom het verbeteren van de bedrijfsvoering en optimalisatie van de belastingdruk.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering, waarbij wij werkzaamheden bij voorkeur (indien mogelijk) op locatie uitvoeren. Onze jarenlange ervaring hebben wij opgedaan bij één van de vier grootste accountantskantoren.

De accountancy dienstverlening van Mijn Accountant gaat verder dan de jaarrekening en de fiscale aangifte: onze drijfveer is ú te helpen succesvoller te ondernemen.

Mijn Accountant biedt u topdienstverlening tegen concurrerende prijzen.

Zoekt u een ondernemende accountant, die u écht toegevoegde waarde biedt, neem dan contact op met Mijn Accountant!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mijn Accountant

Accountantskantoor J. Klip B.V.

Kraneweg 87, 9718 JL Groningen (Groningen)
Tel: 050-3130547, Fax: 050-3129696, KvK: 02080757
Bijwerken administraties en boekhoudingen. Detachering administrateur.
Loonadministraties. Samenstellen jaarrekeningen. Publikatiebalans Kamer van Koophandel. Notulen aandeelhoudersvergadering. Verzorgen van aangiften Omzetbelasting, Loonbelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting. Ondernemersplannen. Prognoses. Investeringsbegroting. Exploitatiebegroting.Financieringsaanvragen. Advisering over ondernemersvorm, belastingen, loonkosten, loonkostensubsidies. Klankborden met ondernemers.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Accountantskantoor J. Klip B.V.

Ernst & Young Accountants LLP

Leonard Springerlaan 17, 9727 KB Groningen (Groningen)
Tel: 088-4072551, Fax: -, KvK: -
Wij zijn een professionele organisatie met een mensgerichte no-nonsens
aanpak waarbij de klant centraal staat. Onze MKB praktijk opereert in een omgeving met ongekende mogelijkheden. Daar waar nodig schakelen we met specialisten binnen onze organisatie. Primair heeft u 1 aanspreekpunt, iemand met MKB ervaring en een MKB hart.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ernst & Young Accountants LLP

Ten Berge administraties, belastingen, advies

Snip 92, 9728 XR Groningen (Groningen)
Tel: 050-750 68 81, Fax: -, KvK: -
Zoekt u een betrokken en betrouwbaar adviseur, iemand die pro-actief met u
meedenkt? Neem dan contact met mij op. Ik zet mijn kennis en ervaring graag voor u in.

Bij mijn werkzaamheden vind ik persoonlijk contact en een goede klik belangrijk, want ik ben graag nauw betrokken bij uw onderneming. Zo kan ik snel inspelen op vragen en op nieuwe ontwikkelingen.

Als gecertificeerd Financieel Planner ben ik gewend om mijn klanten integraal te benaderen. Bij mijn werkzaamheden kijk ik altijd naar het totaalplaatje. Niet alleen naar de onderneming, maar ook naar de privé situatie van de ondernemer. En niet alleen naar de korte termijn maar ook naar de (verre) toekomst.

Ik bied een compleet pakket van administratieve- en fiscale diensten voor het midden- en kleinbedrijf. In een kennismakingsgesprek spreken we af welke werkzaamheden ik u uit handen neem en wat de wederzijdse verwachtingen zijn.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ten Berge administraties, belastingen, advies

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy