U bent nu hier: Home » Flevoland » Almere Buiten

Accountant Almere Buiten

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Almere Buiten. Voor een overzicht van accountants in de provincie Flevoland, ga naar accountant Flevoland. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

1

CM7 BV

Chamoisstraat 32, 1339 GP Almere Buiten (Flevoland)
Tel: 06-30388802, Fax: -, KvK: 32155850
CM7 is een ander bedrijf. Persoonlijke aandacht voor uw organisatie. CM7
draagt 10% van alle opbrengsten af aan geselecteerde goede doelen.

Welke diensten kunnen wij u aanbieden?
• VERZORGEN VAN UW ADMINISTRATIE (Volledig, gedeeltelijk of uitsluitend controle)
• BEREKENEN EN AANGEVEN VAN BELASTINGEN (BTW, LH, IB, VPB)
• OPSTELLEN JAARREKENING EN ANDERE RAPPORTAGES
• OPSTELLEN BEGROTINGEN
• SALARISADMINISTRATIE
• PROCESOPTIMALISATIE
• TRAININGEN (MS Office, Persoonlijke Effectiviteit)

ADMINISTRATIEVE DIENSTEN
CM7 biedt hoog kwalitatieve administratieve diensten aan. De klantenkring bestaat uit midden- en kleinbedrijven, stichtingen, verenigingen, kerken en zzp-ers.
Onderstaande diensten geven een indruk van de keuzemogelijkheden, waarbij ook hier sprake is van maatwerk. In overleg met u wordt bepaald welke activiteiten wel en niet door CM7 worden gedaan.

Volledige administratie
CM7 voert al uw gegevens in en zorgt voor de benodigde rapportages. De invoer kan geschieden in uw systemen en op uw locatie of bij CM7 in de ERP applicatie Mamut.

Gedeeltelijke administratie
U voert zelf zoveel mogelijk gegevens in. CM7 controleert periodiek en verzorgt eventueel de meer complexe boekingen. Uiteraard worden ook hier rapportages door CM7 gemaakt.

Controle
U voert zelf uw volledige administratie in uw eigen pakket. CM7 controleert periodiek en maakt de gewenste rapportages.

BELASTINGEN
CM7 biedt ondersteuning bij het aangeven van al uw belastingen. U kunt daarbij denken aan:
• BTW
• Loonheffingen
• Inkomstenbelasting
• Vennootschapsbelasting

JAARREKENING EN ANDERE RAPPORTAGES
U kunt uiteraard bij CM7 terecht voor het opstellen van uw jaarrekening en het indienen ervan bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast heeft CM7 ook de expertise in huis om u te adviseren over rapportages die u werkelijk helpen bij het sturen van uw organisatie.

BEGROTINGEN
De uitgebreide CM7 kennis van Excel is erg handig bij het opstellen van begrotingen en prognoses. Door de begroting flexibel te maken met behulp van eenvoudige parameters, bent u minder afhankelijk van anderen.

SALARISADMINISTRATIE
Vindt u het lastig uw salarisadministratie zelf te voeren. Elk halfjaar weer rekening houden met veranderingen in wetgeving en percentages. Heeft u medewerkers in dienst waarvoor u salarisstroken moet maken? U kunt dit zorgeloos uitbesteden bij CM7. Salarisstroken en jaaropgaven worden tijdig en correct voor u gemaakt. U ontvangt de informatie op papier of elektronisch. Zoals u dat wilt.

Aangifte loonheffingen
CM7 berekent de loonheffingen die u moet afdragen aan de belastingdienst. Altijd op basis van de meest recente belastingregels. Dat scheelt u veel uitzoekwerk! U kunt de aangifte op papier of elektronisch ontvangen en vervolgens zelf doen, maar CM7 kan de aangifte ook direct elektronisch voor u indienen. Uiteraard ontvangt u de nodige informatie om de loonheffingen tijdig af te dragen.

Informatie
Indien gewenst kan CM7 periodiek of op verzoek diverse rapporten verzorgen. Voorbeelden hiervan zijn:
• De journaalposten van de salarisadministratie
• Jaaroverzichten van de salarissen
• Verzamelloonstaten
• Overzichten per medewerker

PROCESOPTIMALISATIE
De jarenlange ervaring van CM7 op het gebied van het inrichten van administratieve systemen kan voor uw organisatie grote voordelen opleveren. Indien gewenst kan met CM7 een werkschema opgesteld worden, zodat u zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan het zelf voeren van uw administratie.

TRAININGEN MS OFFICE
Voor MS Office trainingen kiest CM7 de werkwijze van een training op maat.
In een intake gesprek wordt duidelijk wat het huidige niveau van de cursist is. Ook wordt afgesproken wat de cursist gaat leren in de training. Concreet en helder. Gebaseerd op de intake wordt een offerte gemaakt, waarin duidelijk omschreven staat welke onderwerpen tijdens de training aan de orde zullen komen. Indien u wenst dat meerdere medewerkers de training volgen, kan dit in het intakegesprek natuurlijk besproken worden. Factoren die hierbij van belang zijn, zijn het startniveau, het aantal cursisten en de oefenmogelijkheden. Het moet immers wel maatwerk blijven!
De cursist leert vaardigheden, die direct toegepast kunnen worden. In veel gevallen worden spreadsheets, documenten of presentaties opgebouwd die meteen hun vruchten afwerpen. De training wordt in dagdelen gegeven, zodat tussentijds gebruik gemaakt kan worden van de nieuwe vaardigheden. Tijdens een volgend dagdeel kunnen eventuele vragen verder behandeld worden.
Het lesmateriaal wordt afgestemd op uw organisatie en op uw medewerkers. De trainingen zijn afgestemd op praktisch gebruik van MS Office. Zo kan een onderwerp als het werken met simpele macro's wel tot de training behoren, maar het schrijven van uitgebreide programma's met VBA is van de training uitgesloten.
De training wordt in principe op uw locatie gegeven, op uw computeromgeving. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT
In samenwerking met partner inXtenso verzorgt CM7 cursussen op het vlak van persoonlijke effectiviteit. U kunt kiezen uit de volgende trainingen:

Efficiëntie Programma
Het Efficiëntie Programma helpt individuen en teams hun werk beter te organiseren. U leert constructief en proactief werken, werkplek en (elektronische) archieven goed in te richten en effectief taken en tijd te beheren. Hierdoor verbetert uw concentratie, innerlijke rust, regie over tijdsbesteding, zelfvertrouwen, productiviteit, balans tussen werk en privé en plezier in het werk. Werkprocessen versnellen en problemen komen eerder aan de oppervlakte. U krijgt meer controle en ruimte om oplossingen te zoeken.

Efficiënt e-mail en agendagebruik
De training ‘Efficiënt e-mail en agendagebruik’ helpt mensen om grip te krijgen op hun e-mail, taken en tijdsbesteding. Gezonde werkgewoonten en praktische handvatten voor Outlook zorgen voor meer efficiëntie. Hierdoor verbetert de regie over tijdsbesteding, krijgt u meer controle en wordt met minder inspanning, in minder tijd meer resultaten geboekt. U ervaart hierdoor een ongekende rust in uw hoofd.

Persoonlijke Coaching Traject
Het Persoonlijke Coaching Traject helpt mensen inzicht te krijgen in zichzelf en de oorzaken waardoor zij werkdruk niet meer aankunnen, vastgelopen zijn of dreigen vast te lopen op hun werk. Door het stimuleren van zelfmanagement worden de oorzaken die tot deze situatie hebben geleid opgeheven. Dit leidt tot meer inzicht, inspiratie en energie. U ontdekt waar u het beste tot ontplooiing komt en het beste ingezet kan worden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › CM7 BV

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy