U bent nu hier: Home » Drenthe » Smilde

Accountant Smilde

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Smilde. Voor een overzicht van accountants in de provincie Drenthe, ga naar accountant Drenthe. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

Couteaux Business Valuation & fiscale begeleiding bedrijfsopvolging
1

Wemmi & Kuipers Accountancy en Belastingadvies

Linthorst Homanweg 8, 9422 EC Smilde (Drenthe)
Tel: 0593-562034, Fax: 0593-562039, KvK: 08093462
Wij zijn Wemmi & Kuipers, een accountantskantoor in de regio
Midden-Drenthe, ontstaan in 2009 uit een fusie tussen de praktijken van Luit Wemmi en Eddy Kuipers. Ons klantenbestand is zeer divers, van middenstanders, vrije-beroepsbeoefenaars tot specialisten. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf, onze klanten kunnen ZZp-er, vennoot of DGA zijn. Vanuit onze vestigingen in Wijster en Smilde bedienen wij onze klanten van het Noorden van Groningen tot Apeldoorn.

Wij dragen ons motto ‘er is zoveel méér dan alleen cijfers!' met overtuiging uit. We kijken vooral naar de ondernemer, de persoon achter de cijfers. Vanzelfsprekend staat alles wat we doen in het teken van kwaliteit. Dat goed luisteren daarbij van groot belang is om een juiste vertaalslag te maken naar datgene wat de ondernemer drijft, is voor ons een feit. Wij doen waar wij goed in zijn.

Duidelijkheid, bereikbaarheid en het nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke normen en waarden. Wij vertellen u op een open manier hoe de vork in steel zit en waar u aan toe bent. Daarentegen verwachten wij dit ook van onze klanten want alleen zo kunnen we bouwen aan een goede en duurzame relatie, waarbij wederzijds vertrouwen het uitgangspunt is. Vanuit dat vertrouwen doen wij ons werk met veel plezier. Dat bevestigt andermaal ons motto

‘Er is zoveel méér dan alleen cijfers!'
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Wemmi & Kuipers Accountancy en Belastingadvies

1
Couteaux Business Valuation & fiscale begeleiding bedrijfsopvolgingOnline casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy