U bent nu hier: Home » Drenthe » Emmen

Accountant Emmen

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Emmen. Voor een overzicht van accountants in de provincie Drenthe, ga naar accountant Drenthe. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

Couteaux Business Valuation & fiscale begeleiding bedrijfsopvolging
1

KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs

De Bukakkers 20, 7811 KZ Emmen (Drenthe)
Tel: 0591-657800, Fax: 0591-619152, KvK: 08151000
KroeseWevers is een zelfstandige en onafhankelijke fullservice organisatie
van accountants en belastingadviseurs in het oosten en noorden van Nederland.

Wij richten ons op ondernemingen. Ons hart ligt bij ondernemers.

U bent ondernemer. U werkt gepassioneerd aan uw bedrijf, uw klanten, uw personeel. Gedreven door de ambitie om met uw onderneming goede resultaten te boeken.

Zoals u resultaatgericht met uw bedrijf bezig bent, zijn wij dat met het onze. Met als resultaat: een robuuste en gezonde groei sinds onze oprichting in 1979.

Ons vak: u helpen met uw bedrijfsresultaten. In de eerste plaats door ze samen te stellen in een jaarrekening of van een goedkeurende verklaring te voorzien. De klassieke taak van de accountant.

Maar is er meer dan samenstellen en goedkeuren. Onze dienstverlening komt echt tot zijn recht in onze advisering. Op het snijvlak van uw cijfers en onze expertise ontstaan inzichten. Over de verbetering van uw bedrijfsresultaten. Over de versterking van uw financiële kengetallen en de optimalisering van uw fiscale positie. Over de continuïteit van uw onderneming. Die inzichten delen we graag met u. Dáár ligt de kracht van KroeseWevers.

KroeseWevers werkt vooral voor owner-managed businesses. In goed Nederlands: voor ondernemingen en ondernemers. Bent u ondernemer en zoekt u een professionele, ambitieuze en betrokken partner?
Welkom bij KroeseWevers.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs

1
Couteaux Business Valuation & fiscale begeleiding bedrijfsopvolgingOnline casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy