U bent nu hier: Home » Zeeland » Middelburg » Eppings & Marcusse Accountants en Belastingadviseurs

Eppings & Marcusse Accountants en Belastingadviseurs

Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg (Zeeland)
Tel: 0118-612761
Fax: 0118-624640
KvK: 20164532
Afbeelding › Eppings & Marcusse Accountants en Belastingadviseurs Onze klantenkring bestaat uit een breed segment van particulieren tot aan grotere ondernemingen met bijvoorbeeld vestigingen in het buitenland. Elke klant is bij ons waardevol, omdat wij ervan overtuigd zijn dat elke klant een ambassadeur kan zijn voor ons bedrijf.
De diensten die wij aanbieden zijn accountancy, fiscale advisering en personeels- en salarisadministratie.

Accountancy
Wij voeren financiële administraties, stellen jaarrekeningen samen en controleren jaarrekeningen en subsidies voor het MKB en gesubsidieerde instellingen. Ondernemers helpen we met hun businessplan en we begeleiden hen bij de aanvraag van een passende financiering. Tussentijdse rapporten, prognoses en liquiditeitsoverzichten helpen onze klanten meer inzicht te krijgen in hun financiële positie. Wij begeleiden onze klanten bij de aan- en verkoop van hun onderneming door middel van waardebepalingen en due diligence onderzoeken.

Fiscale advisering
Wij verzorgen aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting, maar ook dividendbelasting en loonheffing. Onze fiscale adviezen richten zich op het bereiken en instandhouden van een optimale fiscale- en juridische structuur. Niemand wil tenslotte meer belasting betalen dan waar de fiscus recht op heeft. Verder zijn wij actief in de begeleiding van bedrijfsoverdrachten binnen familieverband en begeleiding bij aan- en verkoop van bedrijven of bedrijfsonderdelen. Met behulp van financiële planning geven wij onze klanten inzicht in hun toekomstige inkomsten en uitgaven inclusief de financiële gevolgen van vermogensoverdracht als gevolg van schenking of overlijden.

Personeels- en salarisadministratie
Wij verzorgen salarisadministraties voor ondernemers en instellingen. Naast salarisberekeningen en aangiften loonheffing helpen wij met de correcte toepassing van CAO’s of overeengekomen arbeidsvoorwaarden. Voor de salarisadministratie maken wij gebruik van de expertise van ADP.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy