U bent nu hier: Home » Overijssel » Kampen » VBO accountancy B.V.

VBO accountancy B.V.

Carlsonstraat 3
8263 CA Kampen (Overijssel)
Tel: 038-3333688
Fax: 038-3336357
KvK: 30198096
Afbeelding › VBO accountancy B.V. VBO accountancy B.V. begeleidt bedrijven in het MKB. Dat gebeurt met diensten op het gebied van (salaris)administratie, belasting, online boekhouding, debiteurenbeheer en jaarrekeningen. Daarnaast bieden we advies en ondersteuning bij onder meer de start van een bedrijf, strategie en ontwikkeling, fusie en overname, investering en financiering en bedrijfsvoering.
Behalve voor cliënten in het midden- en kleinbedrijf is VBO Accountancy er voor particulieren, stichtingen en verenigingen. Kortom: VBO Accountancy staat voor u klaar met eerlijk en vakkundig advies.

Missie
Een correcte administratie biedt inzicht in uw bedrijf of organisatie. Wij van VBO Accountancy verzorgen die administratie voor u. Daarbij vinden wij persoonlijk contact van groot belang. U krijgt een vaste contactpersoon die volledig op de hoogte is van de ontwikkelingen, knelpunten en kansen van uw bedrijf. Want geen ondernemer of bedrijf is hetzelfde. Bovendien heeft elke organisatie te maken met eigen ambities, wensen en omstandigheden. Onze adviseurs spelen daar graag op in met oplossingen op maat.
Advies geven wij van VBO Accountancy niet alleen wanneer er specifiek naar wordt gevraagd. Onze cliënten kunnen continu op ons rekenen. Op basis van de boekhouding en andere signalen geven we doorlopend advies.

En wanneer behoefte bestaat aan extra expertise, brengen wij u in contact met onze partners, zoals pensioenadviseurs, assurantietussenpersonen, advocaten en notarissen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy