U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Naarden » SELECT bv

SELECT bv

Koningin Wilhelminalaan 14
1411 EM Naarden (Noord-Holland)
Tel: 035-6932171
Fax: -
KvK: 39062305
Afbeelding › SELECT bv De taakstelling vanuit SELECT bv bestaat uit Begeleiding en Advisering in de ruimst mogelijke zin. Als uitgangspunt wordt gekozen om een geheel traject in kaart te brengen en op te lossen. Dat wordt gedaan door als spil op te treden binnen het bedrijf / probleem / uitdaging en indien de expertise niet voldoende aanwezig is, externe partijen (juristen / vermogensbeheer / fiscalisten / assurantieadviseurs en anderen) te betrekken in het proces.

Advies en Begeleiding

Ondernemen is niet eenvoudig en de kans is groot dat u vroeg of laat tegen problemen aanloopt. Wij zien het als een uitdaging om u daarbij te ondersteunen. Dankzij onze ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste beslissingen.

Accountancy en Belastingen

De financiƫle administratie vormt het hart van veel organisaties. Het is van groot belang dat deze goed geregeld is. U kunt de administratie met een gerust gevoel aan SELECT bv overlaten. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij allerhande fiscale vraagstukken.

Beheer en Management

SELECT bv kan u ook van dienst zijn bij de strategische bedrijfsvoering van uw organisatie. Hierbij valt te denken aan reorganisaties of het tijdelijk innemen van de positie van algemeen/financieel directeur.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy