U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Valkenswaard » KALB Accountants

KALB Accountants

Den Dries 5
5552 CL Valkenswaard (Noord-Brabant)
Tel: 040-2014517
Fax: 040-2014551
KvK: 17088702
Afbeelding › KALB Accountants UW BEDRIJF IN TOPCONDITIE

Wie in topconditie is, presteert beter. Op het sportveld én bij het ondernemen. Kalb Accountants & Adviseurs helpt u om uw onderneming topfit te houden. Onze accountants en adviseurs zijn thuis in alle takken van sport. Een uitstekend getrainde ploeg met spierballen en uithoudingsvermogen: De perfecte sparringpartner voor ondernemers.

ACTIVITEITEN

Accountants
Onze registeraccountants (RA) en accountant-administratieconsulenten (AA) werken gezamenlijk aan samenstellings- beoordelings- en controleopdrachten. Ook administratieve organisatie, administratieve automatisering, fusies en overnames behoren tot de werkzaamheden, veelal in nauw overleg met de belastingadviseurs.

Salarisadviseurs
Onze salarisadviseurs maken uiteraard salarisstroken, aangiften loonheffing en ziek- en hersteldmeldingen. Maar we zijn ook adviseur: we stellen arbeidsovereenkomsten op, maken pro-forma salaris(kosten)berekeningen en adviseren u bij allerlei personeelsproblematiek zoals ontslagaanvragen. Ook begeleiden wij u adequaat en kundig bij boekenonderzoeken van UWV en fiscus, waarbij wij desgewenst vooraf een quickscan (risico-analyse) verzorgen van uw salarisadministratie.

Administrateurs
Invoeren van financiële administraties per maand, kwartaal of per jaar: snel, vakkundig en persoonlijk. Tevens verzorging van uw aangiften omzetbelasting.

Belastingadviseurs
Onze belastingadviseurs adviseren en begeleiden bij bedrijfsopvolging, reorganisaties, herstructureringen, overnames, fusies en grensoverschrijdende activiteiten. Ook verzorgen zij financiële planning, tax- en successieplanning en voeren zij fiscale procedures.

Overname-adviseurs
Wij treden op als adviseur bij overnames en fusies. Wij kunnen hierbij optreden als belangenbehartiger van de koper, maar uiteraard ook als adviseur van de verkopende partij. Onderdeel van onze werkzaamheden kan zijn de waardebepaling van uw onderneming, het begeleiden van de onderhandelingen, het uitvoeren van due dilligence-onderzoeken en het onderzoeken en optimaliseren van de fiscale consequenties van koop en verkoop.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy