U bent nu hier: Home » Limburg » Herkenbosch » Online Accountants MKB Noord- en Midden Limburg

Online Accountants MKB Noord- en Midden Limburg

Stationsweg 84
6075 CD Herkenbosch (Limburg)
Tel: 0475-399200
Fax: 084-7587965
KvK: 14126044
Afbeelding › Online Accountants MKB Noord- en Midden Limburg Online Accountants MKB is een landelijk netwerk van accountants, fiscalisten en administrateurs. Wij leveren eigentijdse financiële dienstverlening voor MKB-ondernemers.

Wij zijn jouw (virtuele) accountantskantoor, je financieel adviseur online, met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt, maar met wie je ook regelmatig persoonlijk zaken bespreekt. We hanteren een vaste maandprijs en automatiseren je boekhouding online, waardoor die minder tijd kost en 24/7 inzichtelijk is. Zo besparen wij, ondernemer en accountant samen, tijd en kosten, waardoor jij ruimte voor jezelf creëert. Meerwerk overleggen we vooraf met je, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Die transparantie vinden we heel belangrijk. Net als communicatie, dus telefoon- en e-mailverkeer zijn in de vaste prijs inbegrepen.

Als ondernemer bepaal je zelf hoe ver je met ons in zee gaat: je kunt je hele administratie aan ons uitbesteden of alleen het deel dat jij nodig vindt. Altijd kijken we mee met je bedrijfsprocessen en hoe die efficiënter kunnen, want dat vinden wij een belangrijke taak van een accountant. Daarnaast zijn we er voor alle vormen van accountantscontrole voor het MKB. Slim online, transparant, efficiënt, in jouw voordeel: online accountancy is de nieuwe stijl. Ook jouw stijl?

Op donderdagavond hebben we inloopavond tot 20:30, en mocht je liever een afspraak maken, behoort ook dat tot de mogelijkheden.

Wellicht tot ziens!!

Marina van Rossum
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy