U bent nu hier: Home » Groningen » Groningen » Waack Accountants & Organisatieadviseurs

Waack Accountants & Organisatieadviseurs

Voor 't Voormalig Klein Poortje 1-3
9721 CL Groningen (Groningen)
Tel: 050-3111717
Fax: -
KvK: 51404133
Afbeelding › Waack Accountants & Organisatieadviseurs Waack Accountants is gericht op het MKB en overheid not-for profit. Wij bieden naast de traditionele accountantsproducten, zoals de accountants- en beoordelingsverklaring ook EDP-audit en specifiek overeengekomen werkzaamheden. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij het uitvoeren van de "control" functie en het uitvoeren van een "pre-audit".

Waack beschikt over fiscalisten en belastingadviseurs die er op gericht zijn om u geld te besparen zodat u niet meer belasting betaalt dan noodzakelijk. Onze fiscalisten en belastingadviseurs zijn creatief en gaan altijd op zoek naar een optimaal fiscaal advies zodat uw belastingbesparing zo hoog mogelijk is.

Waack Organisatieadviseurs kan uw organisatie op veel gebieden ondersteunen. Op financieel vlak met o.a. het opstellen van uw jaarrekening, inrichting van processen, ondersteuning met uw business plan, het uitvoeren van een cash flow optimalisatiescan, het doorrekenen van investeringsbeslissingen en ondersteuning als financieel sparring partner.

Ook hebben wij gespecialiseerde adviseurs die uw organisatie kunnen ondersteunen met de implementatie en ontwikkeling van managementsystemen zoals ISO 9001, ISO 14001, MVO, ISO26000, MVO prestatieladder, OHSAS 18001, VCA, VCU, VCO, NEN 4000 BHV, NEN 3140 en conformity of production. Daarnaast kunnen wij u begeleiden door de externe certificering en tevens ondersteunen met een interne audit of nulmeting.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy