U bent nu hier: Home » Gelderland » Arnhem » Meer! accountants + adviseurs

Meer! accountants + adviseurs

Meander 701
6825 ME Arnhem (Gelderland)
Tel: 026 - 36 98 300
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Meer! accountants + adviseurs ‘Zorg dat de klant kan doen waar zij of hij goed in is’. Dat is sinds 1958 ons uitgangspunt. Wij nemen de administratieve rompslomp uit handen, zorgen voor inzicht in cijfers en helpen bij het maken van keuzes, zodat de klant zich kan richten op de verkoop van zijn product of dienst.

Maar dat is niet alles, klanten mogen meer van ons verwachten. Wij geloven dat financiële dienstverlening verder gaat dan de rompslomp uit handen nemen. Voor ons betekent het dat we het verhaal achter de cijfers en de mensen achter de organisatie kennen. Dat we onze kennis delen met onze klanten. Wat gebeurt er in de branche en welke nieuwe regelgeving is op komst? Wat zijn de persoonlijke drijfveren of toekomstverwachtingen van de ondernemer? Het beste resultaat krijgen we alleen door samen op te trekken. En dat doen we graag!

Voor ondernemers zorgen we voor de jaarrekening, administratieve dienstverlening, belastingadvies, salarisadministratie en HRM advisering. Voor particulieren verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast denken we bij zowel de ondernemers als particulieren graag mee over beleggingsbeslissingen, estate planning en financiële planning.

Op ons kantoor in Arnhem zijn wij met ruim dertig ervaren en gemotiveerde medewerkers continu bezig onze vakkennis up-to-date te houden. Zo kunnen wij advies bieden in de breedste zin van het woord. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk van specialisten in de regio Arnhem-Nijmegen, zoals notarissen, advocaten, marketingprofessionals en verzekeraars.

Kortom, ondernemers helpen een stap verder te komen met hun onderneming, om er net dat beetje meer uit te halen. Samen proactief kansen zien en kansen pakken. Inzicht geven, luisteren en kennis delen. Samen een stap verder gaan. Dat is Meer!.
Diensten: HRM + Salarisadministratie, Administratieve dienstverlening, Bedrijfsfinanciering, Belastingaangifte, Belastingadvies, Accountancy
Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy