Vind accountants door heel Nederland


Of kom direct in contact met accountants via één e-mail!
U bent nu hier: » » »

F&M Accountancy

Oranje Nassaulaan 197
5491 HG Sint Oedenrode (Noord-Brabant)
Tel: 0413 - 842 362
Fax: 084 - 729 2131
KvK: 54293839
Afbeelding › F&M Accountancy F&M Accountancy: "Flexibel en Meedenkend"

Flexibel in tijd en werkzaamheden en meedenkend om financieel, fiscaal en ook sociaal het maximale uit uw onderneming te halen. Flexibel betekent ook dat samenwerking op afstand tot de mogelijkheden behoort en dat niet voor elk telefoontje een factuur wordt gestuurd.

Uw financiële zorg is onze uitdaging.
Als "huisarts" van uw onderneming bouwen we een vertrouwensrelatie op waarbij wij het zeer belangrijk vinden om op een menselijke manier met elkaar om te gaan.
Dit geldt zowel voor ons bij het proactief adviseren als voor u en ons bij het regelmatig communiceren.

Het is van belang dat uw bedrijf en de daarbij behorende financiële administratie op juiste wijze wordt of is opgezet. Bent u starter dan zult u ervaren dat u er niet alleen voor staat. Bent u al wat langer ondernemer dan zult u ervaren dat wij met u meedenken en waar nodig tips en adviezen geven. U bepaalt uiteraard zelf wat voor u het beste werkt.
Wij zijn van mening dat een goed begin zeer zeker het halve werk is. Als de basis juist is, ervaart u dat de (financiële) administratie geen onoverwinbaar obstakel is. Wij laten u niet aan uw lot over.

Ook met alle ICT-ontwikkelingen in ons vakgebied gaan wij mee. Scannen, herkennen en boeken hoort ook bij ons tot de mogelijkheden. F&M Accountancy kijkt vooruit en wil haar advies kunnen baseren op een financiële administratie die up to date is.

Wij verzorgen uw financiële administratie en fiscale aangifte(n), indien u wenst, van A tot Z. Uiteraard kunt u uw financiële administratie zelf verzorgen waarbij wij deze beoordelen en controleren en waar nodig bijsturen. In beide gevallen raden wij u aan dat u van dichtbij op de hoogte blijft van en betrokken blijft bij de resultaten van uw bedrijf. Alle op ons vakgebied voorkomende werkzaamheden zoals het begeleiden bij onderhandelingen inzake een overname of het begeleiden van een kredietaanvraag behoren tot ons takenpakket.

Niet alleen de cijfers spreken, maar ook uw gevoel, de kansen en bedreigingen in de markt en uw ambities zijn relevant en zorgen voor het bestaansrecht van uw onderneming. Wij willen daarin graag uw sparringpartners zijn.

Inmiddels hebben wij ruim 10 jaar ervaring in de accountancy en hebben "de keukens" van diverse kleine en grote bedrijven gezien.
Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van startende ondernemers.

Ons klantenpakket bestaat met name uit ondernemeringen welke actief zijn in o.a. de volgende beroepsgroepen/vakgebieden:

- schilders/ glaszetters;
- stukadoors;
- timmerlieden;
- loodgieters;
- kappers;
- schoonheidsspecialisten;
- transporteurs;
- webdesigners;
- communicatieadviseurs;
- adviseurs in coaching en HRM;
- handel in binnen- en buitenland.

Veelal werken wij samen met pensioenadviseurs, collega-accountants en fiscalisten waardoor wij, waar nodig, andere deskundige hulp kunnen inschakelen.

Voor ons is het een uitdaging om fiscale mogelijkheden van nu, in de toekomst, maar zeker ook van voorgaande jaren zo optimaal mogelijk te benutten.
Wie wil nu geen belastingvoordeel!

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek dan nodigen wij u graag uit om contact op te nemen. Onze ervaringen zijn dat persoonlijk contact nog altijd het prettigst werkt.

Succes met uw onderneming!

Met vriendelijke groet,


F&M Accountancy

Frank Wagemakers Marieke Wagemakers-van Uden
Accountant-Administratieconsulent Registeraccountant
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign by JBB Media