Vind accountants door heel Nederland


Of kom direct in contact met accountants via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Accountant Eindhoven

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Eindhoven. Voor een overzicht van accountants in de provincie Noord-Brabant, ga naar accountant Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

1

Couteaux Fiscaal Advies & Accountancy

Kruburg 76, 5632 PJ Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 040-7805154, Fax: -, KvK: 17198663
Wij ondersteunen u bij uw administratie en fiscale verplichtingen. Ook
maken wij financiële planningen voor de lange termijn. Daarnaast nog kunnen wij uw testament en huwelijkse voorwaarden checken op doelmatigheid. Kijk ook eens op onze site wat wij nog meer voor u kunnen doen. Wij werken met vaste afgesproken prijzen, en daarvoor mogen klanten ook nog zonder extra kosten aankloppen voor zakelijk overleg en advies. Neem vrijblijvend contact met ons op: 040-7805154. MvG, Marc Couteaux FA.
Accountancy, Fiscaal advies, Financiële planning, Controle testament,
Controle huwelijkse voorwaarden, Diverse berekeningen, bijvoorbeeld auto van de zaak of privé, familiehypotheek, successie, etc.
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Couteaux Fiscaal Advies & Accountancy

Online Accountants MKB Eindhoven

Fellenoord 130, 5611 ZN Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 06-53298382, Fax: -, KvK: 12068389
Wij zijn jouw virtuele accountantskantoor, je financieel adviseur online,
met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt, maar met wie je ook regelmatig persoonlijk zaken bespreekt. We hanteren een vaste maandprijs en automatiseren je boekhouding online, waardoor die minder tijd kost en 24/7 inzichtelijk is. Zo besparen wij, ondernemer en accountant samen, tijd en kosten, waardoor jij ruimte voor jezelf creëert.

Meerwerk overleggen we vooraf met je, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Die transparantie vinden we heel belangrijk. Net als communicatie, dus telefoon- en e-mailverkeer zijn in de vaste prijs inbegrepen. Als ondernemer bepaal je zelf hoe ver je met ons in zee gaat: je kunt je hele administratie aan ons uitbesteden of alleen het deel dat jij nodig vindt. Altijd kijken we mee met je bedrijfsprocessen en hoe die efficiënter kunnen, want dat vinden wij een belangrijke taak van een accountant. Daarnaast zijn we er voor alle vormen van accountantscontrole voor het MKB. Slim online, transparant, efficiënt, in jouw voordeel: online accountancy is de nieuwe stijl. Ook jouw stijl?
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Online Accountants MKB Eindhoven

Van Meijl Freriks

Jan Smitzlaan 4-G, 5611 LE Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 040-2112574, Fax: 084 - 8300733, KvK: 17237608
Van Meijl Freriks, belasting en administratiekantoor gevestigd te Eindhoven
en Tilburg en voornamelijk aktief in de regio Eindhoven-Tilburg-Breda-Oisterwijk-Veldhoven-Valkenswaard-Budel is een jong en flexibel belasting-, administratie- en advieskantoor met jarenlange werkervaring die opgedaan is bij middelgrote tot grote accountantskantoren. Ook klanten die ver buiten de regio Eindhoven en Tilburg aktief zijn kunnen wij bedienen met ons administratiepakket.Van Meijl Freriks richt zich voornamelijk op starters , freelancers, ZZP-ers, eenmanszaken, ondernemers in het midden en kleinbedrijf , de vennootschap onder firma (VOF) tot grote Vennootschappen in de regio Eindhoven en Tilburg daar deze doelgroepen vooral betrokkenheid, persoonlijke begeleiding en belasting (fiscale) adviezen nodig hebben. Onze fiscale adviseur (FB) is zowel voor de kleinere als voor de grotere klanten de belastingadviseur voor uw onderneming.

ZZP-ers:

voor het stijgende aantal ZZP-ers in Nederland een compleet en aantrekkelijk ZZP-pakket samengesteld. Doordat we een sterk gespecialiseerd kantoor zijn voor ZZP-ers/eenmanszaken, hebben we ervaring opgedaan in de diverse branches. De bouw-, financiële-, ITC en zorgsector zijn de meest voorkomende branches, zowel klein bedrijf als MKB onderneming, die wij als klanten binnen ons kantoor hebben. Van Meijl Freriks is het administratiekantoor voor de ZZP-er/eenmanszaak in de regio Eindhoven, Breda - Tilburg en daarbuiten.

Wat houdt nu het ZZP- pakket daadwerkelijk in ?

In het ZZP-pakket zitten alle werkzaamheden die onder de wettelijke administratieve verplichting vallen. Verder hebben we het nog uitgebreid met aanvullende diensten waardoor u een volledig pakket heeft zonder verder nog om te kijken, met dit pakket bent u klaar en zijn de jaarlijkse kosten voor u duidelijk en komen er daarnaast geen extrakosten meer.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Meijl Freriks

Admin4MKB

Postbus 2114, 5600 CC Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 0407470125, Fax: -, KvK: 52028402
Administreren, Digitaliseren & Structureren.

Uw financiële en fiscale administratie op orde.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Admin4MKB

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Eindhoven by JBB Media